söndag 26 juni 2011

En förlovning, en födelsedagsfest och Perpignan




Det har varit en händelserik helg. Den började i Hässleholm där midsommarstången kläddes och sånger sjöngs i trädgården hemma hos den underbara familjen Johansson. Det spelades gitarr, munspel, kastades kubb,  lektes dunkgömme och sjöngs danska snapsvisor. Fast kvällens trevligaste överraskning var att Jessika och Jörgen förlovade sig under kvällens middag. Stort grattis min bror och stort grattis Jessika! Kul! 
Lördagens fortsatte med att världens bästa Ingela ställde till med stort födelsedagspartaj i Malmö. Härliga vänner höll fantastiska tal och galna upptåg med födelsedagskaninen! som sig bör. Vi åt och drack gott, dansade till favoritmusik och hängde i baren. Tack Ingela och hela din familjen, även du Janne :) Hahaha...
Och så var det Perpignan. Den lilla staden i södra Frankrike som varje år har en vecka vikt åt fotografin. Utställningar och föredrag dominerar stadsbilden helt i den här mysiga lilla staden. Varför skriver han om det här? Jo, resan är bokad för i år också. Vi ses i början av september i Perpignan.