fredag 30 december 2016

Jetbone säljer hus&hem för turne

Mina kompisar i Sundsvall, det fina grabbarna i gruppen Jetbone tänker sälja hus och hem, säga upp sig från jobben och åka på turne. Vilken grej! Fasiken vad kul det låter. Jag önskar er lycka till och hoppas på att det kommer att gå bra. Läs här
Jetbone som jag har haft möjlighet att få fotografera under en sejour i Malmö och vars bilder de gärna använder till affischer och dylikt. (Glöm inte ange fotografens namn boys!)
Och jag kan ju lite kaxigt säga att musiken är lika bra som bilderna :).

Jetbone ©Lars Brundin


JETBONE startar THE 200 TOUR!

Efter sex år och två fullängdare har Sundsvalls fortfarande oförskämt unga Good Time Rock´n´Roll Hjältar JETBONE hittat sin identitet och bestämt sig att helt satsa på bandet och musiken. Jetbone vill nå stjärnorna, och dom vill göra det på sitt sätt. Håll i er nu... grabbarna i bandet har sagt upp både jobb och lägenheter, köpt en turnévan och bestämt sig för att göra två hundra gig fram till 2018!

THE 200 TOUR startade igår med första spelningen på Katalin och fortsätter med en Europaturné i Januari. Bandet går under parollen: “Hör av er - Vi Kommer” och gänget är redo att ta alla former av gig.

Vi vill visa upp oss för så många som möjligt och på så många platser som möjligt” säger bandets basist och ena leadsångare Gustav “Gurten” Sjödin, som hela hösten spelat med Doug Seegers. 

Vi vet att vi redan är ett av de bästa livebanden man kan se, men ett mål med THE 200 TOUR är att göra oss till det allra bästa!” fortsätter Gustav.

Jag har följt bandet i flera år nu och har redan från dag ett känt att det finns något mycket speciellt i bandet” säger Björn Pettersson från Rootsy Music som är bandets manager.

Det som gör band speciella är ofta att de är “riktiga” band, dvs polare som både gillar att spela tillsammans och hänga tillsammans. Det här bandet har repat oräkneliga timmar och gigat mer än de allra flesta. De är galet bra musiker för sin ålder. JETBONE är “the real deal” och men det jag gillar mest med bandet är att de vill spela för att ge sin publik en skön upplevelse och en kanonkväll fast med sin musik och på sitt sätt
fortsätter Björn.

Vill ni hjälpa JETBONE att uppnå sitt mål, boka eller tipsa spelställen om att boka. INGEN kommer bli besviken!    

Och om ni vill lyssna på undertecknad...