söndag 31 januari 2016

Blixt och dunder

Det där med att ta bandbilder är lika roligt som svårt. Fördelen med att bandet vill att man skall ta bilder är att alla kommer i tid och att alla är positiva. Det kan vara knivigare när undertecknad vill ta en bandbild utan att bandet vill. Ja ni fattar.
I går var det Hanna och The Regrets som vill bli förevigade framför min kamera. Vi hade nog hela tio minuter innan gig att fixa till en bandbild. Tre blixtar, lite sladdar, paraply och stativ lyckades jag och Lotta ta med oss i lördagsnatten till S:t Gertrud.
Hanna och grabbarna gjorde sitt bästa och mer därtill och jag blixtrade på i den lilla lokalen vi hittat som ändamål för eventet. Men det är svårt att fotografera en grupp på sju personer. Det svåra är att få alla att se bra ut på ett o samma kort. Dessutom att alla får någorlunda med ljus på sig. Men det är en utmaning!
När vi var klara var det bara för bandet att gå över gården för att möta ett fullt S:t Gertrud. Bra tryck i publiken i kväll och bandet lirade med mycket nerv. Härlig kväll!
Hur blev då blixtbilderna undrar ni? Jo, jag blev nöjd. Ni lär få se dom senare.
Bilden här under är från spelningen samma lördagskväll.

Hanna&The Regrets©Lars Brundin

Hanna&The Regrets©Lars Brundin